ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ / Η Γειτονιά του Αθλητισμού

 

 

 

 

ona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logotypo_2

Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης (O.N.A.) του Δήμου Αθηναίων είναι ο φορέας που υλοποιεί τα Αθλητικά και Πολιτιστικά προγράμματα για τις νέες και τους νέους της πόλης μας.

Ιδρύθηκε το 1937 ως Κέντρο Νεότητας και σήμερα με την πλούσια δραστηριότητά του αποτελεί πόλο έλξης της νεολαίας προκειμένου να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της. Διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και επιστημονικό δυναμικό, ενώ συνεργάζεται με το σύνολο των δημοσίων φορέων, των μη Κυβερνητικών Οργανώσεων αλλά και με αθλητικούς συλλόγους και ομοσπονδίες.

Διαχειρίζεται ένα πλούσιο δίκτυο εγκαταστάσεων και υλικοτεχνικής υποδομής, όπως κολυμβητήρια, γήπεδα όλων των αθλημάτων, ανοιχτά και κλειστά αθλητικά κέντρα και γυμναστήρια όπου προσφέρονται σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης. Επίσης, διαθέτει 150 παιδικές χαρές, πλούσιο δίκτυο πολιτιστικών κέντρων.

Η κοινωνική δράση του ΟΝΑ είναι έντονη και αγκαλιάζει όλες τις κοινωνικές ομάδες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα θεσμικά “Athens  City Games”, ο  «Γύρος της Αθήνας», ο «Ποδηλατικός Γύρος» και οι ανοιχτές εκδηλώσεις «μπάσκετ και ποδόσφαιρο στο δρόμο», με χιλιάδες συμμετέχοντες!  Ακόμα ο Ο.Ν.Α. διοργάνωσε τους διεθνείς αγώνες beach Volley  «Athens Golden Cup 2010» στο.. Σύνταγμα!

Η κοινωνική δράση του ΟΝΑ συνεχίζεται με τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών, Μικρόπολις.

Στοιχεία επικοινωνίας

Δ/νση:Κεντρικά γραφεία Ο.Ν.Α. :Σατωβριάνδου 20 (Πλατεία Ομονοίας)

Website:www.ona.gr

Tηλ.: 210 5284816-817

 


 

Ύστερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των outdoor events και παιδικών πάρτυ, δημιουργήσαμε την  ECOMAGINATION. Μια εταιρεία που σχεδιάζει και υλοποιεί εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ με τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια!
Στόχος μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας, ασφαλή, ελκυστικά, πρωτότυπα παιχνίδια διασκέδασης που θα κάνουν την εκδήλωσή τους επιτυχημένη και αξέχαστη.  Επιτυχία μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αυτό που κάνει την ECOMAGINATION ξεχωριστή είναι η αφοσίωσή μας στη λεπτομέρεια, στην ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα στη δουλειά μας.  Η ειδίκευσή μας σε μοναδικά παιχνίδια δράσης, αθλητισμού και περιπέτειας, αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο των εκδηλώσεων και των παιδικών πάρτυ.

Παιχνίδια όπως, Bungee Trampoline, Rope Adventures, Πίστες Αναρρίχησης, Αθλητικά Τραμπολίνο,Box Hockey, Arena Soccer και Φουσκωτά, μαζί με ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα ομαδικών και κινητικών δραστηριοτήτων,σας περιμένουν .
Την ομάδα μας απαρτίζουν άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες  που καθοδηγούν τα παιδιά σε ένα event φαντασίας και δράσης πάντα με ασφάλεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση: Ευαγ.Γεωργάκη 48, Κορωπί,19400
Τηλ. 210-2466597, 6937599794,6983405130
Web site: www.ecomagination.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.