ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ / Η Γειτονιά της Τεχνολογίας

 

 

foreas_0013_Layer 8

 

 

 

 

 

Hellenic_Cosmos_GR

 

 

 

 

 

 

 

Το εργαστήριο ψηφιακού animation ζωγραφίζουμε και βλέπουμε τις εικόνες να ζωντανεύουν μπροστά μας! Δημιουργούμε ιστορίες στο χαρτί που μεταφέρονται την ίδια στιγμή στην οθόνη και μιλούν στη γλώσσα μας, τη γλώσσα των παιδιών!

 

 

 

  

 

Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού εγκαινιάστηκε το 1998 και έκλεισε 12 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας. Στο διάστημα αυτό ο «Ελληνικός Κόσμος» έχει αναδειχθεί ο πρώτος χώρος στην Ελλάδα σε επισκέψεις μαθητών, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, έχει καθιερωθεί ως ένα υπερσύγχρονο πολιτιστικό κέντρο και μουσείο, όπου μπορεί ο επισκέπτης να γνωρίσει την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από διαδραστικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, περιηγήσεις Εικονικής Πραγματικότητας και ντοκιμαντέρ, συνδυάζοντας άρτια την ιστορική πληροφορία με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές. Το Δεκέμβριο του 2006 εγκαινιάστηκε η «Θόλος», το νέο υπερσύγχρονο θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας, ενώ το Μάρτιο του 2008 ξεκίνησε τη λειτουργία του το «ΘΕΑΤΡΟΝ».
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ένας κόσμος πολιτισμού, ιστορίας, τεχνολογίας, θεάτρου, επιστημών...στην καρδιά της Αθήνας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Δ/νση:Πειραιώς 254,Ταύρος 177 78
Τηλ.: 212 254 0000
Φαξ: 212 254 0123
Website: www.hellenic-cosmos.gr