ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ / Η Γειτονιά της Γεύσης

 

 

foreas_0011_Layer-10

Μουσικομαγειρέματα TM [Ευτύχης Μπλέτσας]


Τα Μουσικομαγειρέματα TM είναι ένα πρωτότυπο μάθημα διατροφής που θυμίζει συναυλία και θεατρική παράσταση και το οποίο, χωρίς διδακτικές υπερβολές αλλά με επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις, επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μικροί και μεγάλοι αντιμετωπίζουμε το φαγητό. Πάνω στη σκηνή, ο Ευτύχης ανακατεύει, με τη βοήθεια της κιθάρας του, νότες, στίχους και υγιεινές συνταγές, σε μια παράσταση που υμνεί το «έξυπνο» φαγητό και που φιλοδοξεί να αφυπνίσει τη διατροφική συνείδηση όσων το παρακολουθούν.

Πρόκειται για ένα βιωματικό μάθημα διατροφής με τη μορφή συναυλίας και θεατρικής παράστασης όπου τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας. Το περιεχόμενο της παράστασης στηρίζεται στη Μεσογειακή διατροφή που αποτελεί και το Εθνικό Πρόγραμμα Υγιεινής Διατροφής στη χώρα μας και έχει αναγνωριστεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους που θέλουν να ψυχαγωγηθούν και συγχρόνως να ακούσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη μαγειρική και τη διατροφή.


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.