ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ / Η Γειτονιά της Οδικής Ασφάλειας

 


 

 

01odikh_asfaleia_xorigos

Σχετικά με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»


Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» ιδρύθηκε το Μάιο 2005. Αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό με ιδρυτικά Μέλη Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, επιχειρηματικούς φορείς και φυσικά πρόσωπα. Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η ανάληψη, υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων που προάγουν την οδική ασφάλεια όπως η μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και η εκπαίδευση, με στόχο την πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων τα οποία αποτελούν και την πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους στην Ελλάδα. Αφορμή για την ίδρυσή του αποτέλεσε η τραγική, άδικη απώλεια του Πάνου Μυλωνά, ενός νέου με εξαίρετο ήθος, φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και δημοσιογράφου.
Το Ινστιτούτο που αποτελεί ενεργό Μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC) συνεργάζεται με φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο ζήτημα της πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων που έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα για την κοινωνία μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Δ/νση:Νεμέσεως 2, Τ.Κ. 112 53,Αθήνα

Τηλ.: 210 86 20 150 Fax : 210 86 20 007

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Website:www.ioas.gr