ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ / Η Γειτονιά της Γεύσης

 

«Αχ» και «λάδι», μας κάνει ένα αχλάδι!

Η σωστή διατροφή, μας κάνει πιο δυνατούς, πιο έξυπνους, πιο δραστήριους και καλοδιάθετους! Στη Μικρόπολις, η υγιεινή διατροφή τραγουδάει και χορεύει στο πιο απίθανο μουσικομαγειρικό show της πόλης! Βιταμίνες, κατσαρολικά, χρώματα και αρώματα κινούνται στο ρυθμό της υγείας και της ευεξίας!

 


Μουσικομαγειρέματα«Μουσικομαγειρέματα από τον Ευτύχη Μπλέτσα!»

Τί κάνει ο αγαπημένος μάγειρας των παιδιών ο Ευτύχης, μαζί με την κιθάρα του στην κουζίνα της μαμάς; Ελάτε στη Γειτονιά της Γεύσης και ζήστε από κοντά ένα αναπάντεχο show που «δένει» τα πιο νόστιμα συστατικά της ευεξίας: την υγιεινή διατροφή, τη διασκέδαση, το τραγούδι και το χορό!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η θεατρική ομάδα του δίνουν ένα πρωτότυπο μάθημα διατροφής που θυμίζει συναυλία και θεατρική παράσταση! Πάνω στη σκηνή, ο Ευτύχης ανακατεύει, με τη βοήθεια της κιθάρας του, νότες, στίχους και υγιεινές συνταγές, σε μια παράσταση που υμνεί το «έξυπνο» φαγητό και που φιλοδοξεί να αφυπνίσει τη διατροφική μας συνείδηση.

Το βιωματικό μάθημα υγιεινής διατροφής στηρίζεται στη Μεσογειακή διατροφή που αποτελεί και το Εθνικό Πρόγραμμα Υγιεινής Διατροφής στη χώρα μας και έχει επίσης αναγνωριστεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Διάρκεια: 50 λεπτά.