ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ / Η Γειτονιά της Χαράς

 

Είμαι παιδί και μ΄ αρέσει πολύ!

Μια γειτονιά μες τη χαρά! Εδώ, το παιχνίδι, ο ενθουσιασμός και το γέλιο είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι και καταφθάνουν με όχημα τη δημιουργική απασχόληση αλλά και ένα συναρπαστικό show ρομποτικής αθλητικού περιεχομένου!

 


Μορφές ΈκφρασηςΤέσσερα εργαστήρια - θαύμα από τις Μορφές Έκφρασης, ψυχαγωγούν και αφυπνίζουν τους λιλιπούτειους επισκέπτες της Μικρόπολις!

«Το ταξίδι του κύριου Πικ!» [6 έως 12 ετών]

Θεατρικό παιχνίδι που παροτρύνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν και να καταλαβαίνουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους ανθρώπους ακολουθώντας τον παράξενο εξερευνητή του σύμπαντος, τον κ. Πικ, σ’ ένα από τα φανταστικά ταξίδια του.

«Μην το πετάς! Άλλαξε το!»[4 έως 9 ετών]

Εργαστήριο εικαστικής δημιουργίας με παλιά υλικά προς.. .μεταμόρφωση! Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα απ΄το παιχνίδι τί σημαίνει επαναχρησιμοποίηση, αναπτύσσουν τη φαντασία τους και βιώνουν τη χαρά της δημιουργίας!

«Η μικρή βαρκούλα και η θάλασσα» [4 έως 12 ετών]

Μουσικοπαραμυθένιο εργαστήρι που αφηγείται μέσα από ήχους ανακυκλώσιμων υλικών και μελωδίες φυσικών μουσικών οργάνων την περιπέτεια μια μικρής ξύλινης βάρκας στο πρώτο της ταξίδι στη θάλασσα. Τα παιδιά αναπτύσσονται επικοινωνιακά και καλλιεργούν τη φαντασία τους.

«Αποτυπώματα!» [6 έως 12 ετών]

Καθοδηγούμενη ομαδική ζωγραφική! Μεγάλα χαρτιά τοποθετημένα στο χώρο συνθέτουν το πλαίσιο όπου τα παιδιά θα αποτυπώσουν τον εαυτό τους και τους φίλους τους σε μια φανταστική αλυσιδωτή ιστορία! Χρώματα, συνεργασία και πολύ φαντασία αποτελούν τα υλικά ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος εικαστικού αποτελέσματος που προσφέρει στα παιδιά μια ξεχωριστή και διασκεδαστική εμπειρία.

 


Κουρήτες


kourites

 

 

Oι διάσημοι Κουρήτες, η Ελληνική Ομάδα Ρομποτικού Ποδοσφαίρου από το Πολυτεχνείο Χανίων, παρουσιάζει ένα συναρπαστικό Show Ρομποτικής που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Με απίστευτη δεξιοτεχνία αλλά και δυναμισμό, τα δίποδα και τετράποδα ρομποτάκια παίζουν ποδόσφαιρο! Διαλέξτε ομάδα και ξεκινάμε!